PDA

View Full Version : Heads up to Shrapnel or Joe! Urgent!


Drunkard
June 13th, 2001, 07:39 AM
"Full Resolution Support . Supports graphic resolutions of 640x480, 800x600, and 1024x768 at 16 bit color."

For some strange reason, I remember it only supporting 800x600, and 1024x768, and not "640x480". That quote was ripped from the AC3 web page.

Drunkard
June 29th, 2001, 06:54 AM
Am I just an idiot (don't answer that, rhetorical), or does AC3 not support 640x480? In the manual is says it only supports 800x600 and 1024x768 resolution. I don't mean to be overly nit-picky, but this is a concern if it doesn't do something that the web-site clearly states it does. Is it not?

[This message has been edited by Drunkard (edited 29 June 2001).]

Drunkard
June 29th, 2001, 07:13 AM
Ah, who am I kidding. No one is reading this. That means I am just talking to myself. Great! Let's put on a play...

Drunkard (in a cracking, low voice, and out of character): Hi Drunkard.

Drunkard: Hi...Susan.

Susan (formerly Drunkard [in a cracking, low voice, and out of character]): Say...Drunkard...why is it that the AC3 web site says that AC3 supports 640x480 resolution?

Drunkard: I don't know...Susan. Maybe it is because Joe is adding support for 640x480 resolution in his new patch, but wants to keep it hush-hush? [to the side and in a low voice]: On the down-low, for you homeys in the audience.

Susan: Oh! I get it now! So that means you ARE just an ignorant bastard!

Drunkard: That I am...that I am. [note: when you role-play at home, make sure you say "that I am" twice.]

[This message has been edited by Drunkard (edited 29 June 2001).]

Joe
June 29th, 2001, 01:32 PM
AC3 does NOT support 640x480, only 800 and 1024.

Richard
June 29th, 2001, 04:02 PM
We'll fix that, thanks for the heads up...

------------------
Sarge is coming...

Richard Arnesen
Director of Covert Ops
Shrapnel Games
http://www.shrapnelgames.com