.com.unity Forums

.com.unity Forums (http://forum.shrapnelgames.com/index.php)
-   Land of Legends (http://forum.shrapnelgames.com/forumdisplay.php?f=74)
-   -   Possible bug? (http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=30386)

PhilD September 19th, 2006 04:45 PM

Possible bug?
 
I noticed something that may be an indication of a bug (not sure, though).

I sometimes leave my PC unattended for periods of time, so that when I come back, I get the login screen (Windows XP). I noticed that, at least twice, if I left two instances of Land of Legends (one of which is logged in the lobby), the PC seems to hang when I come back - today I got a .NET error instead, and my online instance of the game went full screen when I came back.

Hiro_Antagonist September 19th, 2006 07:24 PM

Re: Possible bug?
 
Ack, I'm not sure what would cause that, but I have run tests of this myself (although only running one instance for hours at a time) and wasn't able to find any issues.

Can you give a rough estimate (percentage-wise) of how often this happens when you leave it unattended for long periods of time?

-Hiro_Antagonist

PhilD September 19th, 2006 08:35 PM

Re: Possible bug?
 
Don't know, it happened at least twice in a few days.

When I came back, I quit one of the instances, and left again. When I again came back a few hours later, something strange had happened: in windowed mode, the bottom of the window (roughly one line of terrain squares) was missing; in full screen mode, the mouse was off: I had to click roughly one square below my target.


All times are GMT -4. The time now is 01:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2020, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.