.com.unity Forums

.com.unity Forums (http://forum.shrapnelgames.com/index.php)
-   Scenarios, Maps and Mods (http://forum.shrapnelgames.com/forumdisplay.php?f=146)
-   -   help with mod insertion please (http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=49906)

sidhos July 29th, 2013 04:22 PM

help with mod insertion please
 
I haven't played in years and just added Dom3 to this computer. I downloaded a couple of mods (CBM 1.94 and mythology). I went into Dom3 and made a mod folder, as I didn't see one there already. Then extracted the two mods into the mods folder. I did name it mods, not mod, if that makes a difference.
So I can see them in mod preferences and enable/disable them. When I go to the create a pretender screen this happens: When I have CBM enabled, game CTD's with message about failed weapon or something. Same thing with myth mod, only says something about missing spell or some such.
Anyways, have I done something wrong with my placement of the mods into the game?

Thanks in advance, for any help.

bad #weaponselect is one of messages on CTD

Edi July 30th, 2013 06:56 AM

Re: help with mod insertion please
 
That means the mod you have activated has an error in one of its commands. Everything points to an invalid #selectweapon command, but if it's CBM, good luck finding that if you're just new to mods. Better idea would be to ask the Dom3 forums at Desura and have somebody point you to a properly working version of CBM. When you use that, you won't have any problems.

sidhos July 30th, 2013 11:54 AM

Re: help with mod insertion please
 
Thank you.

sidhos July 30th, 2013 05:50 PM

Re: help with mod insertion please
 
So far, I have tried several different mods and versions of mods. I keep getting the same type crash to desktop and error. bad weapon select, or armor select or spell missing. I'm starting to think I'm not doing something right on my end.


I created the mods folder programfiles(x86)/doms3/mods

I extract the zip file directly into that folder.

I've done this countless times in the past, but it has been awhile. Am I missing a step? The mods show up in game in the mod preferences.

sidhos July 30th, 2013 11:38 PM

Re: help with mod insertion please
 
problem solved. My digital download was 3.00. I had to update the game.

Moderator, feel free to delete this thread at your convenience.

Edi August 2nd, 2013 01:11 PM

Re: help with mod insertion please
 
Locked on request.


All times are GMT -4. The time now is 08:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.