.com.unity Forums

.com.unity Forums (http://forum.shrapnelgames.com/index.php)
-   Space Empires: Starfury (http://forum.shrapnelgames.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   StarFury Editors... (http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=38192)

Fizar March 27th, 2008 02:31 PM

StarFury Editors...
 
We have a slotmodder, and a system generator and the animation buddy (Thanks to SJ and Malfador for these).

Still, after adding approximately 30-40 ships to SF, loading them all up, adjusting firing points, engine glows, sizing them just right, etc...

I don't think I'm going to want to even look at a text file. I'm surprised that no one has made a mission editor, or a store editor, or a component editor. For some of the mods out, it probably would have been faster to write the editor and then type in all the data, then it would have been to actually use notepad for the whole bit.

Now, considering the growing age of the game, would such an editor even be worth writing? A simple "Text-In -> Text-Out " application would be quick and easy, the most difficult parts would be GUI and logic behind what is and what isn't allowed in a field, and we have a modding file guide for that.

Campeador March 27th, 2008 04:21 PM

Re: StarFury Editors...
 
You are correct; an editor that only uses notepad for all would have been nice. At least there is ‘SF Slot Modder’ to make things a little easier. But like making a mod, some one with the know how and free time needs to step in to make the software to create the editor.
Due to the age of the game, if some one can make an editor that can be apply to both SF and SE then it would be more enticing.
But in the mean time, we do with what we have. I have done so far over 50 ships. Yes, a slow and time consuming process to set everything right with the ships. But once you are done with the graphics, setting up the campaigns and maps is easy, and fun.

Suicide Junkie April 4th, 2008 02:05 AM

Re: StarFury Editors...
 
I've got a store editor.
http://imagemodserver.mine.nu/other/...toremodder.zip

Mainly because it is a pain in the *** to renumber all those things manually.


A component editor would be worthless tho. You'd have to do just as much typing and it would be a lot of work to write for no benefit.
Just Copy-Paste an existing component, and change the fields... easy as pie.


All times are GMT -4. The time now is 04:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2020, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.