.com.unity Forums

.com.unity Forums (http://forum.shrapnelgames.com/index.php)
-   Air Command 3.0 (http://forum.shrapnelgames.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Air Command 2.0 (http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=13268)

Starr December 17th, 2001 02:43 AM

Air Command 2.0
 
I D/L'ed some of the other airports from the archive's and put them in the folder ( apt ) then rebooted my computer. Am I doing something wrong??? or do they just work with Air Command 3.0.
Thxs

Joe December 20th, 2001 02:33 AM

Re: Air Command 2.0
 
3.0 airport files do not work in Air Command 2.0. But you can use 2.0 airport files in 3.0, if you convert them using the Airport Editor.

[ 19 December 2001: Message edited by: Joe ]</p>


All times are GMT -4. The time now is 04:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.