.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

The Falklands War - Save $7.00
War Plan Pacific - Save $5.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Shrapnel Community > The Honorably Discharged > Land of Legends

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 25th, 2006, 10:26 AM

winner winner is offline
Private
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
winner is on a distinguished road
Default Demo - Unable to click end turn button.

Downloaded the demo twice. In every tutorial or campaign mod I cannot click the end turn button. It just acts as if it's not there. Everything else seems to be working fine. I would buy this in an instant but not if it won't work on mu system. I meet all the requirements on my Dell system with a Pent. 4. Whats happening?
Reply With Quote
  #2  
Old December 26th, 2006, 04:40 AM
Combat Wombat's Avatar

Combat Wombat Combat Wombat is offline
Lieutenant Colonel
 
Join Date: Jan 2004
Location: Minnesota/South Dakota
Posts: 1,437
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Combat Wombat is on a distinguished road
Default Re: Demo - Unable to click end turn button.

What video card do you have, and do you have the newest drivers? LOL might not be a 3d game but it uses alot of direct3d voodoo to do the 2d effects if I remember correctly.
__________________
You can give a man fire and he will be warm for a day but set him on fire and he will be warm for the rest of his life.

A* Se+++ GdQ $? Fr! C* Css Sf-- Ai% Au M+++ Mp* S@ Ss++++ RNSHP Pw++ Fq+++ Nd++ Rp++ G++++ Mm++ Bb+++@ L+ Tcp--
Get the newest Version of Invasion! here: http://www.secenter.org/

Reply With Quote
  #3  
Old December 26th, 2006, 02:49 PM

winner winner is offline
Private
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
winner is on a distinguished road
Default Re: Demo - Unable to click end turn button.

I figured it out. I have my computer connected to a 27 inch flatscreen in my living room with svideo cable. I like to browse the net from there. In order to see and read the screen I had set my graphics to 640 x 480 under adapter settings advanced. This works just fine with Emulators and such but goofed up with Lands of Legends and caused my problem. Changing the setting back to 800 x 600 did the trick and demo works just fine. I have already ordered the game. Look forward to playing full version! Thanks for reply. Curt D.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.