.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Bronze - Save $8.00
winSPMBT: Main Battle Tank - Save $6.00

   







Go Back   .com.unity Forums > KE Studios > War Plan Pacific
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 31st, 2009, 04:13 PM

BigAl737 BigAl737 is offline
Private
 
Join Date: Dec 2008
Location: Alaska
Posts: 16
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
BigAl737 is on a distinguished road
Default Possible Bug?

Note the attached. The Japanese flag encompasses Hollandia even though it was controlled by the Allies the entire game.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	End Game map.jpg
Views:	139
Size:	92.2 KB
ID:	7670  
Reply With Quote
  #2  
Old February 1st, 2009, 10:00 AM

Jones377 Jones377 is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jones377 is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

My map doesn't have that imperial Japan view, how do I get it? It's shown in the manual too but not in my game. Weird. I bought the download version from gamersfront.com and I have the 1.01 patch installed. Must be something very simple I overlooked. I tried looking in options and hitting all the buttons but nothing.
Reply With Quote
  #3  
Old February 2nd, 2009, 10:41 PM

Jones377 Jones377 is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jones377 is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

Specifically, this is how it looks like. See attached image. Ideas?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic01.jpg
Views:	120
Size:	42.4 KB
ID:	7690  
Reply With Quote
  #4  
Old February 3rd, 2009, 12:39 AM

kaleidoscope kaleidoscope is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
kaleidoscope is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

Ive never seen the flag either nor has my brother
who has a completely different system than me.
However, Im talking about the game demo here and had
assumed the missing flag was a demo limitation.
Your post makes me less certain its a demo limitation....
Should the flag be visible in the demo or not?
Reply With Quote
  #5  
Old February 3rd, 2009, 06:10 AM

Jones377 Jones377 is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jones377 is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

It's not visible in the demo either. Did you buy the download version from Gamersgate?
Reply With Quote
  #6  
Old February 3rd, 2009, 07:31 AM

kaleidoscope kaleidoscope is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
kaleidoscope is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

I dont have the full version of the game , only the demo.
I was trying to figure out if my inability to see the flag in the
demo is a deliberate demo limitation or a compatibility problem
with my pc's system since if it is some type of
compatibility issue, its likely to persist even if I bought
the full version.
Reply With Quote
  #7  
Old February 3rd, 2009, 10:47 AM

tombom tombom is offline
Private
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 31
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
tombom is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

It's not a demo thing; it works on one of my computers, one not. I presume it's some graphics feature that's automatically disabled if it won't work. It's definitely not essential or anything.
Reply With Quote
  #8  
Old February 3rd, 2009, 11:01 AM

Jones377 Jones377 is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jones377 is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

Can you list the specs of the computers that work and don't work? I have a C2D, x1950Pro, WinXP SP2 here. I also have all the .NET packages from the windows update site. Now I just tried installing all the extra packages that came with the demo to no effect
Reply With Quote
  #9  
Old February 3rd, 2009, 01:41 PM

JMHawkins JMHawkins is offline
Sergeant
 
Join Date: Mar 2008
Location: How does Puget Sound?
Posts: 335
Thanks: 3
Thanked 7 Times in 6 Posts
JMHawkins is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

The flag definitely should show up, though on some systems (depends on the video card) it may downgrade to a static flag instead of the animated one.

If you're not seeing the flag at all (like the screenshot from Jones377) it's a bug. I'd really appreciate it if you could send DxDiag information about your system (mostly the video card) if this is the case. That would help us track down the issue.

Thanks
__________________
John Hawkins
KE Studios
Reply With Quote
  #10  
Old February 4th, 2009, 08:22 AM

Jones377 Jones377 is offline
Private
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Jones377 is on a distinguished road
Default Re: Possible Bug?

dxdiag results attached.
Attached Files
File Type: rar DxDiag.rar (11.4 KB, 103 views)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.