.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

BCT Commander- Save $6.00
World Supremacy- Save $8.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Illwinter Game Design > Dominions 3: The Awakening > Multiplayer and AARs

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old February 27th, 2013, 04:11 PM

Brazouck Brazouck is offline
Private
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Brazouck is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Send in Pretenders)

what must we do ?
Reply With Quote
  #42  
Old February 27th, 2013, 04:26 PM

TimeLegend TimeLegend is offline
Private
 
Join Date: May 2012
Posts: 42
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
TimeLegend is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Send in Pretenders)

As just resend your Pretender to Llamaserver with the same subject [ Furious_Noobs ] and you're good.

EDIT: Wait I'm being dumb your pretenders are all their I'm restarting now. My bad.
Reply With Quote
  #43  
Old February 27th, 2013, 05:22 PM

Vlam Vlam is offline
Private
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Vlam is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Send in Pretenders)

Good luck everyone !
Reply With Quote
  #44  
Old February 28th, 2013, 12:23 PM

Peacekeeper Peacekeeper is offline
Sergeant
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 362
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Peacekeeper is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

so there appears to be a bug with EA arco right now brazouk that you might want to take note of. Their starting upkeep is higher than its supposed to be. This was posted on the Desura forums about it.

link to post: http://www.desura.com/games/dominion...ame-610/page/2

Quote:
Unfortunately there isn't. Or at least not a solution that involves just a few mouse clicks. The recent posts on the dedicated thread for this bug that Lunaje linked has a suggestion that should work in theory, but it will need someone to create a mod, and/or makes changes to existing gameplay mods, in order to workaround it.

As to how much the EA Arco player is affected by this bug, well best to ask the EA Arco player. And ask him/her what their starting upkeep was. If it's only been inflated to around 40-50gp, then that might not be that crippling. But if it's closer to or over 100gp, then that starts to really hurt.

And apologies for not pointing this out to you sooner. I didn't notice that there was a EA Arco player in the game when it was still in Pretender sending/sign-up stage, as I was monitoring the new posts, but wasn't checking the player list for updates.
im not sure how badly your getting hit by it but let us know what you want to do regarding it.


as a side note, with the 2 threads going, would it be easier for everyone to consolidate in 1 thread now that the game is under way? Probably on teh desura forums, since the more experienced players seem to be active there and willing to help out with any questions that might arise.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Peacekeeper For This Useful Post:
  #45  
Old February 28th, 2013, 03:54 PM

Vlam Vlam is offline
Private
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Vlam is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

Hello everyone!

I feel stupid.
I just learned today that I was in holidays from 1/03 to 8/03.
This is a surprise, I wasn't told I was leaving.
I may have internet where I'm going, but it's not obvious, and I may not be able to play my turns.

If you need a sub, no problem, I understand, even if this makes me sad.

Have fun anyway.
Reply With Quote
  #46  
Old February 28th, 2013, 06:54 PM

Brazouck Brazouck is offline
Private
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Brazouck is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

I will do with the bug, if I lose badly, I will have an excuse ...

No problem for me waiting a week for vlam
Reply With Quote
  #47  
Old March 1st, 2013, 01:53 AM

Vlam Vlam is offline
Private
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Vlam is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

I could have find a solution:
if you turn the server in quickhost, without time limit, I may be able to play a few turn, 2 by 2, using PDAnet.

<3 Brazouck
Reply With Quote
  #48  
Old March 1st, 2013, 12:10 PM

Peacekeeper Peacekeeper is offline
Sergeant
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 362
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Peacekeeper is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

Quote:
Originally Posted by Vlam View Post
I could have find a solution:
if you turn the server in quickhost, without time limit, I may be able to play a few turn, 2 by 2, using PDAnet.

<3 Brazouck
sounds reasonable.
Reply With Quote
  #49  
Old March 1st, 2013, 12:28 PM

Peacekeeper Peacekeeper is offline
Sergeant
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 362
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Peacekeeper is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

just a warning for everyone. The Shrapnel forums have private messaging turned off by default. So if you just made your account and this is your first game, youll need to go to the "User CP"(should be on the top of the screen here under the dom 3 awakenin > multiplayer > furious noobs). Once there, under "settings and options" youll be able to edit options. Enabling PMs will be there under all the email options.
Reply With Quote
  #50  
Old March 1st, 2013, 12:36 PM

Vlam Vlam is offline
Private
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Vlam is on a distinguished road
Default Re: Furious Noobs -EA- (Newbie Game, 10/10, Running)

Even if I can play turns 2 by 2, it would be appreciated turning off the countdow of each turn: I may take 3 days the first time, or something like that.

Thank you!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2020, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.