.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Armored Task Force- Save $8.00
War Plan Pacific- Save $8.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Shrapnel Community > Space Empires: IV & V

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 21st, 2010, 11:42 PM
gregebowman's Avatar

gregebowman gregebowman is offline
Colonel
 
Join Date: Jun 2002
Location: tampa, fl
Posts: 1,511
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
gregebowman is on a distinguished road
Default Diablo 2

I have the original version of this game, and I was curious how Wal-Mart was still selling this game when it's probably close to 10 years old. Well, I looked at the packaging the other day, and it did mention Vista. My game doesn't mention it. Is there a patch I can use to run this game using Vista?
Reply With Quote
  #2  
Old February 22nd, 2010, 03:48 PM
Xrati's Avatar

Xrati Xrati is offline
First Lieutenant
 
Join Date: May 2005
Location: Outter Glazbox
Posts: 760
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Xrati is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

You'd probably have better luck posting on a D2 site.
Reply With Quote
  #3  
Old February 22nd, 2010, 06:03 PM
Fyron's Avatar

Fyron Fyron is offline
Shrapnel Fanatic
 
Join Date: Jul 2001
Location: Southern CA, USA
Posts: 18,394
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 10 Posts
Fyron is an unknown quantity at this point
Default Re: Diablo 2

Whether you buy a new copy or use the one you already have, you'll get the exact same executables after applying the latest patch... You just won't have the expansion content with your original copy. Either way, the game runs fine on Vista.
Reply With Quote
  #4  
Old February 24th, 2010, 05:04 PM
gregebowman's Avatar

gregebowman gregebowman is offline
Colonel
 
Join Date: Jun 2002
Location: tampa, fl
Posts: 1,511
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
gregebowman is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

OK. thanks for the info. I do have the expansion disk, but it still came out before Vista. I'll go check for patches.
Reply With Quote
  #5  
Old February 26th, 2010, 11:12 PM
Arkcon's Avatar

Arkcon Arkcon is offline
Colonel
 
Join Date: Jun 2002
Location: Connecticut
Posts: 1,518
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arkcon is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

Oh this is too weird. I've just started playing again myself, out of sheer boredom. Heh. But yeah, once you install, and go to Battlenet, it will update itself to the latest version, which works fine under Vista, see here: http://us.blizzard.com/support/artic...ategoryId=3202
Reply With Quote
  #6  
Old February 27th, 2010, 10:13 PM
gregebowman's Avatar

gregebowman gregebowman is offline
Colonel
 
Join Date: Jun 2002
Location: tampa, fl
Posts: 1,511
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
gregebowman is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

Quote:
Originally Posted by Arkcon View Post
Oh this is too weird. I've just started playing again myself, out of sheer boredom. Heh. But yeah, once you install, and go to Battlenet, it will update itself to the latest version, which works fine under Vista, see here: http://us.blizzard.com/support/artic...ategoryId=3202
OK, thanks. I'll check it out. I still haven't installed the game yet, but I did download some of the latest patches. I just started playing SEV all over again. It's been awhile.
Reply With Quote
  #7  
Old March 15th, 2010, 05:56 PM
gregebowman's Avatar

gregebowman gregebowman is offline
Colonel
 
Join Date: Jun 2002
Location: tampa, fl
Posts: 1,511
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
gregebowman is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

Well, I finally installed the game on my computer. Unfortunately, I couldn't get to Battle.net because I was getting an error message trying to start the game. So I went ahead and installed the latest patch I oould I find and now it works just fine. Thanks. Now I do have another question. Should I go ahead and install the expansion disk, and if so, do I need to find and install the latest patch for that too?
Reply With Quote
  #8  
Old March 16th, 2010, 02:00 PM
Fyron's Avatar

Fyron Fyron is offline
Shrapnel Fanatic
 
Join Date: Jul 2001
Location: Southern CA, USA
Posts: 18,394
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 10 Posts
Fyron is an unknown quantity at this point
Default Re: Diablo 2

Definitely install the expansion disk; it's not worth playing Diablo 2 without the expansion at this point. If you can't log on to battle.net after installing it, you will need to manually install the latest patch.

Last edited by Fyron; March 16th, 2010 at 02:24 PM..
Reply With Quote
  #9  
Old March 16th, 2010, 03:50 PM
PsychoTechFreak's Avatar

PsychoTechFreak PsychoTechFreak is offline
First Lieutenant
 
Join Date: Mar 2001
Location: Bordesholm, Germany
Posts: 781
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
PsychoTechFreak is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

Patch 1.13 will introduce another ladder reset next week:
http://classic.battle.net/diablo2exp/
Reply With Quote
  #10  
Old June 4th, 2010, 03:13 PM

Tollak Tollak is offline
Private
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tollak is on a distinguished road
Default Re: Diablo 2

loved this game
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2020, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.