.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

BCT Commander- Save $6.00
World Supremacy- Save $8.00

   







Go Back   .com.unity Forums > The Camo Workshop > WinSPWW2
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 13th, 2014, 01:13 AM
RVPERTVS's Avatar

RVPERTVS RVPERTVS is offline
Sergeant
 
Join Date: Jun 2005
Location: MTY NL MX
Posts: 307
Thanks: 53
Thanked 9 Times in 8 Posts
RVPERTVS is on a distinguished road
Confused Issue loading a CM on GC

Hi there, I've been trying to save and load a map on a generated campaign (50 Battles) as Germany, it crashes every time I click on the Load Custom Map/Save Map buttons on the map screen after my first battle.

Is it a known issue? I'm running CD 7.11 on XP Pro, I hope it helps.
__________________
Oveja Negra
Reply With Quote
  #2  
Old October 13th, 2014, 02:17 AM
Mobhack's Avatar

Mobhack Mobhack is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dundee
Posts: 5,404
Thanks: 121
Thanked 1,350 Times in 929 Posts
Mobhack is on a distinguished road
Default Re: Issue loading a CM on GC

I have no problems loading custom maps, in either generated or campaign (Ww2 LC or Generated).

Therefore the problem probably lies with the map you are trying to load, I would say.

Try loading that map in the scenario editor, or a quick battle generator battle. If it barfs on that then most probably something to do with the map is corrupted.

Also - try loading maps other than the problem one - if they load OK, that particular one is corrupt.

you may also want to run your Windows disk checker utilities to see if there are lost clusters or some other problem.

Andy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mobhack For This Useful Post:
  #3  
Old October 13th, 2014, 01:35 PM
RVPERTVS's Avatar

RVPERTVS RVPERTVS is offline
Sergeant
 
Join Date: Jun 2005
Location: MTY NL MX
Posts: 307
Thanks: 53
Thanked 9 Times in 8 Posts
RVPERTVS is on a distinguished road
Default Re: Issue loading a CM on GC

It's been solved, it was another program causing some unexpected effects, thanks.
__________________
Oveja Negra
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2020, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.