.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

winSPWW2- Save $6.00
World Supremacy- Save $8.00

   







Go Back   .com.unity Forums > The Camo Workshop > WinSPMBT > Campaigns, Scenarios & Maps
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 12th, 2015, 01:10 AM

carp carp is offline
Private
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 36
Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
carp is on a distinguished road
Default Win10 SPMBT

I just loaded SPMBT onto a new Toshiba Satellite laptop, Intel Pentium @ 1.60GHz w/8 Gb of ram, all with Windows 10.

Games I saved on my old machine with a Seagate 1tb external storage and transferred into the new machine will not run on the new machine. The loaded scenarios seem to work just fine, as does the map editor.

Creating my first battle, units towards the high-end of a 320-unit scenario lost their platoon HQs and seemed to be randomly numbered. I closed that scenario out and rebuilt the "Buy" for a meeting engagement, US v Soviet, 8-1967 12500 US, 14500 USSR.

Upon finishing that deployment and opening the scenario the Soviets got a very lengthy pre-move bombardment. After waiting it out I saved and went back into deploy. I too was offered a pre-move bombardment. I hadn't checked during my deploy as I was used to notgetting one.

I don't need a fix as much as I thought you might want to know.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to carp For This Useful Post:
  #2  
Old August 12th, 2015, 07:26 AM
DRG's Avatar

DRG DRG is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Mar 2005
Location: GWN
Posts: 9,525
Thanks: 1,716
Thanked 2,555 Times in 1,353 Posts
DRG will become famous soon enough
Default Re: Win10 SPMBT

I loaded up a number of my saved games and all load and play and seem to have all their platoon HQ's. I then tried you set up for a meeting engagement, US v Soviet, 8-1967 12500 US, 14500 USSR....after depolyment everything checked out normal so IDK what to say other that ask others who switich to win10 to report any thing similar. I cannot explain why this might have happen except the catch all " corrupted files" as the one difference I cannot check is transferred save games from a Seagate 1tb external storage .It sounds like your save game files got scrambled in the transfer but I have no idea how or why

Don
Reply With Quote
  #3  
Old August 12th, 2015, 11:35 AM

carp carp is offline
Private
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 36
Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
carp is on a distinguished road
Default Re: Win10 SPMBT

Thanks. Win 10 beats 8.1 all around. I hated to lose XP. The game will work and I rather like earlier bombardments. So no loss for me. It's like my cars, when they develop an issue the first thing I do is drive them more, hoping they will heal themselves.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.