.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

ATF: Armored Task Force- Save $7.00
The Falklands War: 1982- Save $7.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Illwinter Game Design > Dominions 3: The Awakening

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old February 19th, 2014, 03:14 PM

ihearthonduras ihearthonduras is offline
Private
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ihearthonduras is on a distinguished road
Default Game massively buggy on Steam

I downloaded the steam version of dominions 3 yesterday and started a game. About 40 turns into the game, the commander plaques on the game started disappearing. So I uninstalled the game and reinstalled it, rebooted and whatnot, and started a new game. Right about the same point, it started displaying "enemy intelligence" stuff about my own provinces and would not let me recruit national units at new forts. Weird. So I rebooted, uninstalled reinstalled, rebooted. Started a new game. Right about 40 to 50 turns in, the map refuses to scroll. At all.

Does anybody else have these problems? I'm kind of depressed about starting games and then having the game become unplayable. What is the deal?

Someone said in another post that the commander plaque thing is a symptom of a pirated game, but I got my key from steam, so what's up?
Reply With Quote
  #2  
Old February 22nd, 2014, 04:06 AM

Happyfungi Happyfungi is offline
Private
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Thanks: 36
Thanked 3 Times in 2 Posts
Happyfungi is on a distinguished road
Default Re: Game massively buggy on Steam

Quote:
Originally Posted by ihearthonduras View Post
I downloaded the steam version of dominions 3 yesterday and started a game. About 40 turns into the game, the commander plaques on the game started disappearing. So I uninstalled the game and reinstalled it, rebooted and whatnot, and started a new game. Right about the same point, it started displaying "enemy intelligence" stuff about my own provinces and would not let me recruit national units at new forts. Weird. So I rebooted, uninstalled reinstalled, rebooted. Started a new game. Right about 40 to 50 turns in, the map refuses to scroll. At all.

Does anybody else have these problems? I'm kind of depressed about starting games and then having the game become unplayable. What is the deal?

Someone said in another post that the commander plaque thing is a symptom of a pirated game, but I got my key from steam, so what's up?
you try for answers on desura that is the official dom 3 forum now.
Reply With Quote
  #3  
Old March 1st, 2014, 09:24 AM

Slith Slith is offline
Private
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Slith is on a distinguished road
Default Re: Game massively buggy on Steam

Quote:
Originally Posted by ihearthonduras View Post
Someone said in another post that the commander plaque thing is a symptom of a pirated game
It is. Then again, like 100% of all copy-protection systems ever, they malfunction much more often than acceptable. Usually, a reinstall helps if this is the issue. Also, your game is patched to 3.31, right?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
bugs

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.