.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

winSPWW2- Save $6.00
World Supremacy- Save $8.00

   







Go Back   .com.unity Forums > The Camo Workshop > WinSPMBT
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 24th, 2005, 05:49 PM

moleman moleman is offline
Private
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
moleman is on a distinguished road
Default Will ganne run on a 16MB Video Card?

Is it possible to adjust the Game Data\Camogame.ini to allow use of a 16MB card?

Its a Vodoo 3000 AGP running on Windows 98SE / Pentium III 600MHZ / 384MB SDRAM
Reply With Quote
  #2  
Old June 24th, 2005, 07:48 PM
troopie's Avatar

troopie troopie is online now
Sergeant
 
Join Date: Jun 2005
Location: Die Operasionale Gebied
Posts: 300
Thanks: 22
Thanked 45 Times in 26 Posts
troopie is on a distinguished road
Default Re: Will ganne run on a 16MB Video Card?

It will freeze up badly. Mine does. You have more system ram than I, but I have a faster processor. My advice is get a cheap 32 or better card. I'm going to after my staff meeting monday.



troopie
__________________
Pamwe Chete
Reply With Quote
  #3  
Old June 25th, 2005, 12:20 AM
Mobhack's Avatar

Mobhack Mobhack is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dundee
Posts: 5,219
Thanks: 51
Thanked 1,207 Times in 842 Posts
Mobhack is on a distinguished road
Default Re: Will ganne run on a 16MB Video Card?

Quote:
moleman said:
Is it possible to adjust the Game Data\Camogame.ini to allow use of a 16MB card?

Its a Vodoo 3000 AGP running on Windows 98SE / Pentium III 600MHZ / 384MB SDRAM
You MIGHT get away with 640x480 mode, but the minimum spec is really a 32MB card.

Try 640x480 full-screen mode and see if it goes, though it may be "choppy".

640 times 480 = 307200
800 times 600 = 480000,
so it needs 1.56 times the memory (and video processing) to go to 800 mode from 640 mode as there are that many more pixels to push around.

Cheers
Andy
Reply With Quote
  #4  
Old June 25th, 2005, 02:45 AM
Shadowcougar's Avatar

Shadowcougar Shadowcougar is offline
Corporal
 
Join Date: Jun 2005
Location: Raleigh, NC
Posts: 137
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Shadowcougar is on a distinguished road
Default Re: Will ganne run on a 16MB Video Card?

worked very slow for me and I just went to tiger direct store and bought a very cheap 32 MB video card
__________________
Age and treachery will always beat youth and skill
Reply With Quote
  #5  
Old June 26th, 2005, 06:34 PM

moleman moleman is offline
Private
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
moleman is on a distinguished road
Default Re: Will ganne run on a 16MB Video Card?


I've now run it on both 800 x 600 and 640 x 480 with the only problem being slow running.

I've altered the relevant .ini file and that has improved the running speed. Still not quite right there but a few more tweaks should do it..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.