.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Air Assault Task Force - Save $7.00
winSPWW2 - Save $6.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Shrapnel Community > The Honorably Discharged > Dungeon Odyssey

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 19th, 2003, 01:39 AM

DarkStar DarkStar is offline
Corporal
 
Join Date: Apr 2001
Location: South Pasadena, CA
Posts: 153
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DarkStar is on a distinguished road
Default Error running DO with mod tool switches

When I try to start DO with the -tilegen or -mapgen parms I get an error stating that my computer can't display 800x600 16-bit video mode.

I set my computer to that mode and try again, and I get the same problem. DO works fine if I'm just running it as a game without the parms for the mod tools.

Any ideas? Anyone else run into this?
Reply With Quote
  #2  
Old October 20th, 2003, 10:43 AM
henk brouwer's Avatar

henk brouwer henk brouwer is offline
Sergeant
 
Join Date: Nov 2000
Location: netherlands
Posts: 369
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
henk brouwer is on a distinguished road
Default Re: Error running DO with mod tool switches

Quote:
Originally posted by DarkStar:
When I try to start DO with the -tilegen or -mapgen parms I get an error stating that my computer can't display 800x600 16-bit video mode.

I set my computer to that mode and try again, and I get the same problem. DO works fine if I'm just running it as a game without the parms for the mod tools.

Any ideas? Anyone else run into this?
It works fine on my system, but my copy crashes if any other program is using the soundcard, have you tried shutting down other programs in the background? it might be a simillar conflict..

Just to be sure: Are you using the 1.06 patch? History.txt has a related bug fix (1.01):
7. Fixed - Added code to help when a machine cannot deal with 16bit color.

[ October 20, 2003, 08:50: Message edited by: henk brouwer ]
__________________
Dungeon odyssey modules:

Christmas module v1.05 (attached to first post)

Xerathul's Revenge v0.5
Reply With Quote
  #3  
Old October 20th, 2003, 08:28 PM

DarkStar DarkStar is offline
Corporal
 
Join Date: Apr 2001
Location: South Pasadena, CA
Posts: 153
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DarkStar is on a distinguished road
Default Re: Error running DO with mod tool switches

I'm running V1.06, I'll check the sound card problem, and make sure I'm not running anything the in the background.

Thank for the info.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.