.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Armored Task Force - Save $7.00
BCT Commander - Save $6.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Illwinter Game Design > Dominions 3: The Awakening > Scenarios, Maps and Mods

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 14th, 2006, 08:40 AM

Tortanick Tortanick is offline
Corporal
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tortanick is on a distinguished road
Default Mod question

I'm trying to move Tomb Kings to the middle era, to do that I would have to remove Misima first, how do I do that?
Reply With Quote
  #2  
Old October 14th, 2006, 08:51 AM
Endoperez's Avatar

Endoperez Endoperez is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Sep 2003
Location: Eastern Finland
Posts: 7,110
Thanks: 145
Thanked 153 Times in 101 Posts
Endoperez is on a distinguished road
Default Re: Mod question

It seems there isn't a command for removing a nation completely, or moving it to a non-existant Age. You could change the name of MA C'tis into something else, like Marshmasters, and then change C'tis Desert Tombs to be MA.
Reply With Quote
  #3  
Old October 14th, 2006, 09:09 AM

Tortanick Tortanick is offline
Corporal
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tortanick is on a distinguished road
Default Re: Mod question

That leaves me with a problem of having an unwanted nation of marsh masters.

Looks like I have no choice. I'll have to move the era back unit by unit

How do you find things like unresthalfinc for a game nation?

[edit] Or I could just make my new C'tus Late Era and fix ME when nation removal is an option. That seems smarter.
Reply With Quote
  #4  
Old October 14th, 2006, 02:57 PM

Tortanick Tortanick is offline
Corporal
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tortanick is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Wait wait I figured it out

I move Desert Tombs to ME. then I move Misima to LE and use that for my new nation, thus fixing the problem and not useing any new nation numbers

Just thought I'd post encase anyone else wants to do this.
Reply With Quote
  #5  
Old October 14th, 2006, 03:02 PM
Nerfix's Avatar

Nerfix Nerfix is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Sep 2003
Location: Hyvinkää, Finland
Posts: 2,703
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Nerfix is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Thanks, I think this'll be helpful when recreating IF Ulm.
__________________

"Boobs are OK. Just not for Nerfix [img]/threads/images/Graemlins/Smile.gif[/img] ."
- Kristoffer O.
Reply With Quote
  #6  
Old October 14th, 2006, 03:06 PM
Daynarr's Avatar

Daynarr Daynarr is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 2,555
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
Daynarr is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Let me see if I got this right, you want to move entire nation from one era to another?
Reply With Quote
  #7  
Old October 14th, 2006, 03:10 PM
Endoperez's Avatar

Endoperez Endoperez is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Sep 2003
Location: Eastern Finland
Posts: 7,110
Thanks: 145
Thanked 153 Times in 101 Posts
Endoperez is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Quote:
Daynarr said:Let me see if I got this right, you want to move entire nation from one era to another?
That's it, I think. However, because two nations with the same name can't exist in the same era, he couldn't just #selectnation and use #era.
Reply With Quote
  #8  
Old October 14th, 2006, 03:13 PM
Daynarr's Avatar

Daynarr Daynarr is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 2,555
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
Daynarr is on a distinguished road
Default Re: Mod question

, how do you think I made mod that allows ALL nations in one era?

There is simple solution. You need to change short name for one of those nations. #name "new name of nation" will do.

So you basically do following:

#selectnation <nation number>
#name "new name of the nation"
#era <number of era you want to place it in> (1-3)
#end
Reply With Quote
  #9  
Old October 14th, 2006, 03:14 PM

Tortanick Tortanick is offline
Corporal
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tortanick is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Excatly Daynarr. In my mod, C'tus dosn't have a late eara and I would rather have no misima than no desert tombs.

[edit] Looks like we have the same solution
Reply With Quote
  #10  
Old October 14th, 2006, 03:17 PM
Daynarr's Avatar

Daynarr Daynarr is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 2,555
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
Daynarr is on a distinguished road
Default Re: Mod question

Btw, short name is the name you see when you select nations for new game and is located before ','.

So, for C'tis it's "C'tis, Desert Tombs" and only C'tis there is short name. If you name them to something like "Desert C'tis" they won't collide with any other nations and you can move them between eras at will.

I used Early <name of nation> for all early nations and Late <name of nation> for all late era nations. That way I can place all together.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.