.com.unity Forums

.com.unity Forums (http://forum.shrapnelgames.com/index.php)
-   Space Empires: IV & V (http://forum.shrapnelgames.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   SE:V v1.59 History (http://forum.shrapnelgames.com/showthread.php?t=36643)

Captain Kwok October 30th, 2007 11:31 AM

SE:V v1.59 History
 
The latest from the beta...

Version 1.59:
1. Fixed - Sometimes the Planets List window would crash when opening it.
2. Fixed - Some memory leaks.
3. Fixed - You could add multiple space yards to a construction queue.
4. Changed - Increased Resupply Depot supply and ordnance generation.
5. Changed - Increased Resupply Depot supply and ordnance remote distribution.
6. Fixed - AI will now scrap old weapon platforms on its planets when cargo space is low or the design is really old.
7. Fixed - AI was not purchasing units that cost more than the construction queue rate.
8. Fixed - AI was not purchasing enough weapon platforms.
9. Fixed - Sometimes units that took part in ground combat would be off the map.

Phoenix-D October 30th, 2007 10:41 PM

Re: SE:V v1.59 History
 
Uh, #3 makes very little sense..

Fyron October 30th, 2007 11:30 PM

Re: SE:V v1.59 History
 
There is a bug that lets you add multiple SYs to a queue and get them built. Its fixed in 1.59.

Phoenix-D October 31st, 2007 02:37 AM

Re: SE:V v1.59 History
 
Right, but didn't the last patch remove the "one per planet" hard code restrictions on shipyards? http://forum.shrapnelgames.com/image...ies/tongue.gif

narf poit chez BOOM October 31st, 2007 02:41 AM

Re: SE:V v1.59 History
 
Hopefully, the number of shipyards that can be queued is linked to the number of shipyards that can be built.

Captain Kwok October 31st, 2007 07:27 AM

Re: SE:V v1.59 History
 
The hard coded limit was removed, but it wasn't intended to allow more than one to be built in stock.

Fyron October 31st, 2007 10:56 AM

Re: SE:V v1.59 History
 
Quote:

Phoenix-D said:
Right, but didn't the last patch remove the "one per planet" hard code restrictions on shipyards? http://forum.shrapnelgames.com/image...ies/tongue.gif

Yes, and the new softcode facility count functions were added to keep the SY at one per planet. There is just a bug with adding multiple items to a queue as a single entry not checking those functions..


All times are GMT -4. The time now is 07:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2022, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.