.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Raging Tiger- Save $9.00
World Supremacy- Save $10.00

   







Go Back   .com.unity Forums > The Camo Workshop > WinSPMBT
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old June 20th, 2018, 06:00 PM
Mobhack's Avatar

Mobhack Mobhack is offline
National Security Advisor
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dundee
Posts: 5,810
Thanks: 213
Thanked 1,731 Times in 1,141 Posts
Mobhack is on a distinguished road
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

There can only be the one instance of the Borland Database Engine (BDE) running at the same time. The $210 error is generally insufficient environment memory, but my PC has 6 gigs, so should be enough.

However the BDE is probably using the same runtime environment, so only one can run - the second one finds its resources grabbed by the first and falls over. This seems to be a known problem with the BDE from a quick Google search.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Mobhack For This Useful Post:
  #42  
Old June 21st, 2018, 05:35 AM
zovs66's Avatar

zovs66 zovs66 is offline
First Lieutenant
 
Join Date: Mar 2011
Location: Ohio
Posts: 651
Thanks: 892
Thanked 485 Times in 253 Posts
zovs66 is on a distinguished road
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

Thanks Andy, I have 12 GBs on this machine, so it's the BDE engine grabbing resources. All is well, I'll just have to remember to use only one (normally I do but I found some missing/lost scenarios for both games and was in the process of using the scenario fix and other testing means to clean them up and upload them).
__________________
ASL
Reply With Quote
  #43  
Old September 20th, 2018, 03:45 AM
shahadi's Avatar

shahadi shahadi is offline
Captain
 
Join Date: Nov 2010
Location: I ain't in Kansas anymore, just north of where Dorothy clicked her heels is where you'll find me.
Posts: 878
Thanks: 580
Thanked 277 Times in 191 Posts
shahadi is on a distinguished road
Exclamation Export Scenario Fixer Tab to CSV

Is it possible to CSV export data contained in the Scenario Fixer Tab of ScenHack?

I ran this SQL query: select Unit, uName, uClassname, Player, OOB, OOBIndex, Nation from sdata where scenNum=595 order by unit; but found the field containing Men (among others) not available in sData.



Reply With Quote
  #44  
Old September 14th, 2021, 12:01 PM
shahadi's Avatar

shahadi shahadi is offline
Captain
 
Join Date: Nov 2010
Location: I ain't in Kansas anymore, just north of where Dorothy clicked her heels is where you'll find me.
Posts: 878
Thanks: 580
Thanked 277 Times in 191 Posts
shahadi is on a distinguished road
Question Re: Question Regarding Scenhack Program

Although I vaguely recall an sql to return scenarios by author, I am unable to find it, nor write one. Any suggestions please.


Reply With Quote
  #45  
Old September 14th, 2021, 02:13 PM
DRG's Avatar

DRG DRG is offline
Shrapnel Fanatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: GWN
Posts: 11,409
Thanks: 3,092
Thanked 4,638 Times in 2,305 Posts
DRG will become famous soon enough
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

There would not be an SQL that sorts by designer/author as there is no SQL entry for designer/author name.

The only way to find all the scenarios by one person assuming they signed their name would be in the search tab of scenhack and enter the designer's name and that will search the txt file that describes the scenario. If you use

Camo Workshop

for example, you will see a number of them from early on.
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DRG For This Useful Post:
  #46  
Old September 15th, 2021, 01:02 PM
zovs66's Avatar

zovs66 zovs66 is offline
First Lieutenant
 
Join Date: Mar 2011
Location: Ohio
Posts: 651
Thanks: 892
Thanked 485 Times in 253 Posts
zovs66 is on a distinguished road
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

I created some txt files listing all scenarios by author but there was no demand for them. Not sure if I still have them or not.
__________________
ASL
Reply With Quote
  #47  
Old November 12th, 2022, 12:02 AM
Suhiir's Avatar

Suhiir Suhiir is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Apr 2007
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 2,615
Thanks: 423
Thanked 678 Times in 511 Posts
Suhiir is on a distinguished road
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

I seem to have screwed up something.

When I attempt to use Scenhack Scenario Utility my PC "thinks" for a couple seconds then nothing happens. It seems the utility can't find the "scenario" folder.

Checking further the scenario I want to edit IS NOT listed in the WinSPMBT "Scenarios" folder tho I can "Play SPMBT" and use the "Editor" button to find/access the scenerio (#960) I'm creating.

???
__________________
Suhiir - Wargame Junkie

People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." - Albert Einstein
Reply With Quote
  #48  
Old November 12th, 2022, 04:45 AM
DRG's Avatar

DRG DRG is offline
Shrapnel Fanatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: GWN
Posts: 11,409
Thanks: 3,092
Thanked 4,638 Times in 2,305 Posts
DRG will become famous soon enough
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

Need some clarification....... can you see the other scenarios using Scenhack or is it that Scenhack will just not load at all ?

If yes you can see other scenarios then since you can see it in the game using the game editor try re-saving it in another slot

If no , check your main game folder for ScenHackMBT.EXE and try running it from there

I "assume" you are trying to load scenhack through Game Options?
__________________
Reply With Quote
  #49  
Old November 12th, 2022, 06:48 AM
Suhiir's Avatar

Suhiir Suhiir is offline
Lieutenant General
 
Join Date: Apr 2007
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 2,615
Thanks: 423
Thanked 678 Times in 511 Posts
Suhiir is on a distinguished road
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

SceneHack didn't seem to be loading at all. I tried running it directly from the game folder, same result.

I managed to fix whatever the problem was by rebooting, SceneHack is working just fine now.

Very odd.
__________________
Suhiir - Wargame Junkie

People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." - Albert Einstein
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Suhiir For This Useful Post:
  #50  
Old November 12th, 2022, 08:52 AM
DRG's Avatar

DRG DRG is offline
Shrapnel Fanatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: GWN
Posts: 11,409
Thanks: 3,092
Thanked 4,638 Times in 2,305 Posts
DRG will become famous soon enough
Default Re: Question Regarding Scenhack Program

OK, lesson learned for everyone.

If something doesn't work that had always worked in the past and nothing else has changed REBOOT your computer and try again

There are a large number of DLL's included in the main game folder and Scenhack uses many of them. Normally if one is missing a message flashes that tells you which one it could not find. In this case for whatever reason, it did not run.

I had ASSUMED you had tried rebooting before reporting
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2022, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.