.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Bronze- Save $10.00
winSPMBT: Main Battle Tank- Save $5.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Shrapnel Community > Space Empires: IV & V

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 7th, 2000, 08:33 PM

Fred Fred is offline
Corporal
 
Join Date: Apr 2000
Location: Hamburg,Hamburg,Germany
Posts: 100
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Fred is on a distinguished road
Default Ressource ConVersion

How does ressource conVersion works?
In the window I enter the order to convert 2000 Organics to 1000 Minerals and then I click OK. Nothing happens, nothing changes.

Does this facility is non-functional or does it simply don't work when playing with finite ressources?

Fred
Reply With Quote
  #2  
Old December 7th, 2000, 10:21 PM

eagleton eagleton is offline
Corporal
 
Join Date: Sep 2000
Location: Wiesbaden, Germany
Posts: 51
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eagleton is on a distinguished road
Default Re: Ressource ConVersion

You can see the changes in your empire window where expensives and income are counted. Strangely, you only seem to need one conVersion facility to convert as much ressources as you need.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2022, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.