.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Bronze - Save $8.00
winSPMBT: Main Battle Tank - Save $6.00

   







Go Back   .com.unity Forums > SprueGames > Salvo!
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 18th, 2005, 08:13 PM

firstlord firstlord is offline
Private
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
firstlord is on a distinguished road
Default Tutorial 3 problem

In command mode trying to place flags for end points for second squadron to hold line across opening to bay. As soon as flags are placed they bounce back to original position. I can't get them to stick!
Greatly appreciate understanding what I am doing wrong. My first try at this simulation and was doing great up to this point.
Thanks ahead for any help. Great game!!!

First Lord
Reply With Quote
  #2  
Old July 18th, 2005, 10:56 PM
Andrew Lonon's Avatar

Andrew Lonon Andrew Lonon is offline
Second Lieutenant
 
Join Date: Apr 2003
Location: 201 Snow Bld: Durham NC
Posts: 409
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Andrew Lonon is on a distinguished road
Default Re: Tutorial 3 problem

First Lord-

Got your note - thanks for the good word. Im not sure how to help, but I’ll try

Here are two ways to move the flag that may provide an alternate option for achieving your goal.

A) If you are having trouble with the moving the flags in the Battle Map then you may want to try moving the flags in the main view. This method is usually less exact than the map – but it may help. Select a good view where you can see the flag and where you would like to move it to. Then left click down on the flag and drag the mouse (without ‘unclicking’) to the desired destination and then release the click. Hold the mouse till the flag bounces over.

B) If you have been having difficulty with moving the flag in the main view, you may want to try moving it in the Battle Map. First select the squadron marker on the left and then click on the flag to drag and drop it in the new location. You may need to go slow, and interaction with another flag can cause the flag’s destination to not register. So, you may first need to clear out the destination so have a clear path.

If that does not help…. Can you let me know what system you are on (Windows or Mac) and how peppy your computer is? That will give me a better starting point for trying to help. Also – are you using the Map mode or placing the flags in the main battle view?
__________________
Andrew Lonon
http://www.spruegames.com/

"There is nothing- absolutely nothing- half so much worth doing as simply messing about in boats." - Ratty
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.