.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

The Falklands War - Save $7.00
War Plan Pacific - Save $5.00

   







Go Back   .com.unity Forums > ProSimCo > BCT, ATF, AATF and Battle Group Commander Series
Notices


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 16th, 2009, 08:39 AM

Craigs Craigs is offline
Private
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 1 Post
Craigs is on a distinguished road
Exclamation PATCH for bug playing older scenarios in AATF

Guys I may have found a bug. Im trying to play "Beach party" from Raging Tiger in AATF. BTW I take back all the bad things I said about this interface, it does put the focus on fighting the enemy and not the interface.
The problem Im having is you have two units of arty available, but theyre locked and according to the scenario builder theyre set to only accept fire missions from you. But if you click on them using the AATF.exe all the fire options are grayed out. But if you installed AATF over an older version, in my case the cross and the star, and use ATF.exe you can assign them fire missions.
Ofcourse I can go unlock them in the scenario builder but am I missing something?
Reply With Quote
  #2  
Old October 16th, 2009, 02:16 PM

Craigs Craigs is offline
Private
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 1 Post
Craigs is on a distinguished road
Default Re: possible bug playing older scenarios in AATF

I did some testing and Im wondering if its not limited to older scenarios but if locking for "fire missions only" is working in the AATF.exe? It seems to be working as designed in ATF.exe of older versions of the engine.
Reply With Quote
  #3  
Old October 20th, 2009, 04:37 PM
Patrick Proctor's Avatar

Patrick Proctor Patrick Proctor is offline
Brigadier General
 
Join Date: Jan 2000
Location: Manhattan, KS, USA
Posts: 1,909
Thanks: 0
Thanked 21 Times in 12 Posts
Patrick Proctor is on a distinguished road
Smile Re: possible bug playing older scenarios in AATF

I am automation poor right now, so I am going to forego the normal patch process and just post the fix here. This version of the executable ships with Battlegroup Commander. We did not have time to build a patch before I left for Iraq.

Just unzip the contents of the attached zip file into the install folder for AATF. It will fix the problem.

Sorry for the haphazard distribution of this and, of course, for the problem in the first place. Please let me know if this doesn't fix the problem.
Attached Files
File Type: zip arty_fix.zip (1.27 MB, 274 views)
__________________
PAT PROCTOR
ProSIM Company
http://www.prosimco.com/writing
Reply With Quote
  #4  
Old October 21st, 2009, 07:18 AM

Craigs Craigs is offline
Private
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 1 Post
Craigs is on a distinguished road
Default Re: possible bug playing older scenarios in AATF

That'll do it, thank you very much Sir. I probably should have tried the "Road to Baghdad" executable before posting.
BTW if you need a playtester please let me know.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.