.com.unity Forums
  The Official e-Store of Shrapnel Games

This Month's Specials

Bronze - Save $8.00
winSPMBT: Main Battle Tank - Save $6.00

   







Go Back   .com.unity Forums > Shrapnel Community > The Honorably Discharged > Land of Legends

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 10th, 2010, 01:35 AM
DeadDireWolf's Avatar

DeadDireWolf DeadDireWolf is offline
Private
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbus, Ohio
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
DeadDireWolf is on a distinguished road
Thumbs up I got it to run.

Well, I haven't been able to run Land of Legends for a couple of years now. I saw that someone suggested using a virtual machine so I downloaded Virtual Box.

http://www.virtualbox.org/wiki/VirtualBox

After installing it and messing around with it for a while I finally got it to run on my Windows 7 machine. It's about time. My 8 and 6 year old sons love to play it but I couldn't figure out why it wouldn't work anymore.

Anyway, after installing Virtual Box and figuring out how it worked, then installing NetFrame 1.1, then enabling the Directx and then enabling the Direct3D I finally got it to run. I just played a whole game through without trouble.

I used a really old version, I mean really old, of Windows XP that had service pack 2 on it as the Virtual Box OS. I meant to use my original Windows XP disk that didn't have any service packs on it but I used the my SP2 disk by mistake but it worked great anyway.

For everyone that was having trouble with it starting to load and then crashing, this fixed it.
__________________
I'm so happy I could scalp someone....
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DeadDireWolf For This Useful Post:
  #2  
Old November 28th, 2010, 10:24 AM

mj295 mj295 is offline
Private
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mj295 is on a distinguished road
Default Re: I got it to run.

So basicly i just need to download VirtualBox and find a way to use it or I need to have everything you mentioned? (Direct 3D. NetFrame 1.1 etc.)

By the way, Thanks for posting this. Im looking forward to playing this game soon ^_^

Oh and I just downloaded VirtualBox but I have no idea how to use it or what its for...
Mind helping me out with what im supposed to do? ^_^"

Last edited by mj295; November 28th, 2010 at 10:40 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old January 16th, 2011, 01:08 AM

beans beans is offline
Private
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
beans is on a distinguished road
Default Re: I got it to run.

I got it to work under VirtualBox too. It was easy and it plays great. A dedicated virtual machine just for Land Of Legends
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2017, Shrapnel Games, Inc. - All Rights Reserved.